” Vad tror du? ” avsnitt 19 av podden Mammas Kaffepaus

Känns som att det är tisdag lite oftare än andra dagar? Det var ju JUST jag publicerade förra veckans avsnitt och nu är det tisdag igen. Shit alltså, tiden går så snabbt. Dagens avsnitt blev ett roligt avsnitt med glimten i ögat. Vi tog helt enkelt ställning till en rad olika påståenden om vem av oss som var mest sannolikt något. Allt från rik, till kriminell, snuskig, nyfiken och ja allt där emellan.

Ni lär helt säkert känna oss lite bättre, något som jag som poddlyssnare i alla fall ofta uppskattar. Att man liksom får veta VEM som poddar också och inte bara ämnet. Om ni gillade avsnittet får ni gärna ge det en tumme upp, ett hjärta eller skicka iväg en kommentar. Som vanligt blir vi så vansinnigt glada över all feedback. Utan den skulle det kännas tråkigt att padda. Dialogen med er lyssnare är ju det som driver oss framåt.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.