Undrens tid är icke förbi

Och så kom natten när Vidar sov utan att vakna en enda gång mellan kl 21 och 06. Och själv har jag sovit mellan kl 23 och 05.30. Över sex timmar sammanhängande sömn, det har jag inte haft sedan juni 2018. Så otroligt skönt, välbehövligt och bara NAJS. Enda minuset är ju att pattarna inte helt hängde med, dom producerade ju på i vanlig ordning för att amma mellan 3-6 gånger på en natt och så kommer en natt helt utan amning. VI kan prata om fasta fylliga pattar haha, och Vidar hade nästan lite problem att hinna svälja men åt för fula muggar då han vaknade. Håller tummarna för att detta skulle bli en ny vana.

IMG_3573

Man kan inte annat än vakna lycklig efter så många timmars sömn. Bättre start på veckan kan man inte få. Utvilad och peppad för en ny vecka. Skulle skriva vårigvecka, men att snön vräker ner just nu så vi håller lite på den då ännu.

IMG_3631

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.