Carros ”början av veckan listan”

Carro leverar en härlig i början av veckan lista och jag kände genast att jag gärna hakar på och fyller i den. Liksom gå igenom tankarna så här första dagen i denna vecka. Sista veckan i mars, HUR sjukt är det inte?

IMG_3688

Vad ser du fram emot den här veckan?

Jag ser verkligen fram emot att cykla med familjen, jag vet att jag tjatar om detta cyklade men jag SAKNADE det så himla mycket ifjol. Så skönt att vara ute, röra på sig och göra något som alla i familjen gillar. Ser verkligen framemot våren, att det blir varmare ute igen och att vi ALLA kan vara ute tillsammans. Vidar har liksom 1000 gånger roligare nu då han kan gunga och sitta och leka med en spade i sandlådan.

Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Det är ganska länga sedan jag började läsa någon ny blogg, har inte hittat någon som jag fastnat för. Har mina gamla trogna favoriter och hinner inte ens alltid läsa dem. Är glad över Finlandssvenska bloggare sidan, via den hittar jag ibland intressanta inlägg som jag gärna läser.

Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Vi har bestämt att grillsäsongen är officiellt öppnad igen, vilket betyder att vi kommer grilla något smaskigt här i veckan. Sen har jag också förberett för UUNIFETAPASTA vilket är en favorit hos hela familjen. Idag blev det också våfflor, våffeldagen till ära.

IMG_3779

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Börja rensa bland alla våra saker här hemma, ska gå igenom glömda skåp och lådor och våga föra bort de sakerna som vi inte längre behöver. Barnens rum behöver också rensas i, dom har helt klart för mycket saker just nu. I väntan på att vårt sovrum småningom skulle bli klart, så att vi i alla fall skulle få garderober till våra egna kläder.

Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Tålamod, jag skall försöka ha tålamod och lite på processen gällande många delar av livet. Jag vill så ofta nå mina mål GENAST och stressar fram resultat som inte alltid är dom bästa. Jag skall verkligen försöka ha lite mer tålamod och vänta och se. Ibland blir saker och ting bättre av sig själv, utan att jag behöver vara där och blanda mig.

IMG_3732

Vad gjorde du igår kväll?

Igår kväll låg jag i sängen, käkade en tortilla, klippte morgondagens poddavsnitt och kollade på youtube. Anton kom hem från jobbet och frågade om jag skulle joina till bastun, men jag var för trött och somnade istället med datorn framför mig. Verkligt sällan jag äter i sängen, men just igår var det så mysigt att krypa ner under täcket och mysa.

Vad åt du till frukost idag?

Samma sak som varje morgon, havregrynsgröt med frysta bär och jordnötssmör. Två muggar kaffe till det och några glas vatten och jag var redo för cykelturen till dagis med Saga.

Ska du köpa något denna vecka? 

Tror inte jag har några inplanerade saker jag skall köpa, mat och sådär förstås men inget annat. Eller jo visst, skulle verkligen behöva köpa ett par utebyxor till mig själv. Mina gamla hade fått ett hål och jag kastade dem, ångra mig bittert eftersom jag inte alls skulle ha varken lust, tid eller pengar att lägga på det. Lever i hoppet att det snart blir så varmt att man inte fryser ihjäl fast man endast har träningstights typ.

IMG_3613

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.