En vanlig onsdag i mars & kaos i matbutiken

IMG_3531

Hjälp så grått väder det är idag, regn och snö öser ner om vart annat och barnen är som dränkta katter när dom kommer int efter en stunds utelek. Deras favoritlek just nu är att få isen i våra diken att brista, och ni kan ju gissa i vilket skede dom kommer in. Ja precis när isen bast så att dom står i knädjupt vatten. De nya vårkläderna är i hård användning från början och hittills är vi nöjda. Det är klart att det läcker in om man STÅR i vatten som rinner in stövlarna men i övrig är dom tro det eller ej torra, helt utan regnkläder.

IMG_3535

Idag har det verkligen varit en så vanliga dag som det bara kan vara, Saga dansade och Adam hade simning. Efter Sagas dans var tanken att vi skulle åka via butiken innan vi åkte hem. Nå, vi fick ju ändå åka hem via eftersom the plånka var hemma. Tillbaka till butiken och så plockade vi ihop lite smått och gått som vi behövde. I kassan fungerar inte mitt kort, och personalen i butken konstaterar att OP korten inte fungerar. TJOHOOOOOO va fan gör man liksom då? Provade gå till bankautomaten och lyfta pengar, men NOPE det gick inte heller. Man kan konstatera att det är rätt pyssligt när kortet inte fungerar, jag hade exakt NOLL kontanter på mig, har ALDRIG pengar i kontanter längre. Nå när livet krisar finns det bara en att ringa MAMMA, så snälla fina mamma kom körande till butiken och betalade. HUR fint var inte det? Tack snälla söta mamma.

Man känner sig kanske inte supervuxen där, när man står vid kassorna och väntar på att mamma skall komma och fixa situationen. Saga var nog lite nevös över att vi inte skulle kunna åka hem, hon tänkte väl att mina pengar var slut. Inte omöjligt det heller såklart, men just idag var det kortet och inte saldot som spökade. Men som tur löste det sig i alla fall och vi kunde åka hem med våra varor. Hade varit skralt med frukost i detta hus annars, och mjölken var slut. Ni vet man kan ju inte var utan KAFFEMJÖLK heller.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.