Vårkläder för vårväder

vårkläder

Det känns verkligen som att våren börjar vara på G här i södra Finland. Jag vet inte hur det är med er andra mamas och papas där ute men JAG är inte speciellt ivrig på att skicka barnen till dagis eller ut på gården i sina fina dyra vinterhalare när det är plusgrader, smutsigt och inte längre vinter. Känns liksom onödigt att slita på vinterhalaren när det ännu kommer fler användare. Vi har hittills varit trogna användare av polarn och pyrets skalkläder till vår och höst men i år tänkte jag faktiskt testa på Isbjörn of Swedens skalkläder. Har prisat deras vinterhalare och kan dessutom konstatera att dom också sköter reklamationer med guldkant. Har inget att klaga på när det kommer till barnens vinterhalare och är nu ivrig på att testa skalkläderna också.

Vidar får en vårhalare i mossgrönt och Adam och Saga får ha jackor och byxor. Båda två har också en skalhalare, skönt att ha två alternativ tycker jag. Nu funderar kanske någon varför Vidde behöver en ny halare? Och då kan jag berätta att vi alltså sålde bort Adam och Sagas gamla skalkläder efter att Saga vuxit ut dem. Så tyvärr finns inte den möjligheten. Vidar hade en isbrjörnshalare i babymodell denna vinter också och den var super.

IMG_3458

IMG_3466

IMG_3509

Idag hämtade vi ut paketet från posten, vi beställde alla kläder via polkuped, även om man inte hittar alla isbjörnsprodukter på deras webbshop så beställer dom gladeligen in det man vill köpa. Inget spons i detta inlägg utan bara ett genuint tips. Adam och Saga var SÅ NÖJDA med sina nya kläder och skulle såklart genast ut och testa dem. Passade på att föreviga kläderna på bild så länge dom ännu är rena.Det lär dom liksom inte vara när dom kommer in. Gillar färgen på båda jackorna, väldigt tjusiga och så SYNS dom så bra här på gården och längs med våra små sandvägar.

Nu är vi redo för våren!

IMG_3491

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.