” Var är fallskärmen? ” Avsnitt 18 av podden Mammas Kaffepaus

Tisdag igen vilket betyder att det igen finns ett rykande färskt avsnitt ute. Avsnitt 18 är ett snackis avsnitt vilket betyder att vi pratar lite mer fritt kring något aktuellt i vår vardag. Denna gång pratar vi om parkeringskaos i Stockholm, Karin är gräsänka, vi pratar om rädslor inför magsjuka och plockmat. Sen hamnar in på katastroftankar och DÄR tar vi fart, vad är vi rädda för och VAD är det som gör att Karin kanske aldrig mera kommer vilja åka flygplan?

Ja ni märker ju, detta avnistt kan ni inte missa! Berätta gärna vad ni tyckte om denna modell på avsnitt, något ni vill ha som återkommande avsnittstyo med jämna mellanrum?

 

En kommentar till “” Var är fallskärmen? ” Avsnitt 18 av podden Mammas Kaffepaus”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.