Sommarmuggen 2019 KVÄLLSDOPP

Halloj halloj NU har dom lanserat årets sommarmugg och som vanligt känner jag ju att jag vill uppdatera er och diskutera själva muggen. Här nere ser ni bilderna på muggen som alltså kommer till salu v.16. Såg redan för ett tag sedan att muggen skulle heta Kvällsdopp och redan då tänker jag att jag antagligen kommer gilla årets sommarmugg.

bildkälla

Och ja vad skall jag säga, ja jag GILLAR den, tycker om att många av de nya muggarna nu går i rosa. Mumindagsmuggen var ju också rosa och osynliga barnet. Denna mugg är rolig eftersom det händer så mycket på den. Sommar och simning hör i hop hos oss och kvällsdopp är ju det mysigaste. Att simma i solnedgången är top 5 varje sommar. Ni vet dom där magiska kvällarna när det är varmt och skönt (glöm förra sommaren när det aldrig ens blev svalt..) och man bara kan simma och leka i vattnet tills solen går ner. MAGISKT. Denna mugg och tallriken också kommer såklart att finnas hos oss, undrar hur ”ful” en mugg skall vara för att jag skall känna att jag inte vill ha den? Nåja denna var i alla fall fin och somrig precis som den skall vara. Vad tycker nu andra muminmuggsälskare? Kommer ni köpa muggen?

54727921_10156298194453613_1814318628212834304_obildkälla

2 reaktioner till “Sommarmuggen 2019 KVÄLLSDOPP”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: