Alla dessa UNDERBARA mammor!

I samband med poddens senaste avsnitt startade vi upp en kul grej på instagram. MAMMAPEPPEN ett sätt att peppa andra mammor och berätta för dem att dom är BÄST. Och oj vad skoj det är att telefonen plingar med en massa glada och kärleksfulla meddelanden på Instagram. Att få sprida pepp till mammor en helt vanlig tisdag VAD kan vara bättre än det? Det finns så mycket stress och press på mammorna så man glömmer lätt bort att peppa varandra också.

mammapeppen

Tänk så många fina mammor det finns, jag blir så glad när jag ser alla taggade mammor under inlägget. Är så stolt att jag är en i gänget, att jag är en mamma. Det är nog det största uppdraget i mitt liv och jag ser dagligen alla dessa andra fantastiks mammor kämpa på i vardagen. Tänk vilket jobb vi alla gör, vi är verkligen SUPERMAMMOR hela högen. Visst får man bekräftelse från sina barn men att få höra av andra mammor att man gör ett bra jobb värmer. Jag hoppas alla ni andra mammor där ute också blev glada över denna lilla tisdagspepp. Så mycket roligare att hitta positiva saker hos andra, fylla flödet med kärlek. Gör det du med!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.