Måndagstankar

Idag har det varit en bra dag, så skönt att sitta här på kvällen och konstatera att det varit just det. Det började redan i morse, alla vaknade glada och åkte iväg till dagis / förskola med glatt humör. Väldigt sällan vi kommer oss iväg utan att någon tappat det minst en gång. Den magiska nyckeln? Ja att jag gick och sova i tid igår och fick sova en helt ok natt. En pigg mamma är en glad mamma, gladare i alla fall.

IMG_7710

Efter att jag fört Saga till dagis åkte jag och Vidde raka vägen till gymmet, fick till ett skönt pass med några övningar och lite svettiga intervaller på slutet. 45 minuter totalt, inklusive amningspaus. Försöker se alla träning som bra träning just nu, ha en huvudövning klar och sedan gör jag vad jag hinner med innan Vidde tappar nerverna. Skall försöka få till något pass i veckan också utan bebis, där kan jag mer satsa på något specifikt. Skönt att all träning ändå ger resultat just nu.

IMG_3315

Har fixat mat till Vidar idag, som blev riktigt lyckad, skall blogga mer om det i ett eget inlägg. Maten fick i alla fall klart godkänt, vilket är najs. Han har blivit lite mer kräsen den senaste tiden, liksom märkt att man kan få olika saker. Vill verkligen försöka få honom mer intresserad av mat och mindre kräsen än de två äldre varit/är.

Vi var ute i snöstormen, funderar vart våren försvann? Vi som redan plockade fram cyklarna, nu står dom snällt där i garaget. Lite surt även om man ju VET att det inte blir vår i början / mitten av mars. Oberoende av väder behöver vi komma oss ut en stund på eftermiddagen också, maten smakar bättre för barnen om dom varit ute. De dagar jag är för lat straffar sig genast. Längtar till sommar och varma sköna dagar på gården.

IMG_7746

På kvällen har vi pusslat med min gamla pussel. Min mamma har flyttat och tömt sin lägenhet, så jag fick några lådor med gamla saker. Spel och pussel var pop, men mest har barnen lekt med mina gamla barbies. Adam överraskade mig faktist och var väldigt ivrig på barbies, han har lekt massor med dem. En glad överraskning och en påminnelse till mig själv att jag måste försöka att inte ”tro” att jag vet vad Adam gillar. Är inte superförtjust över barbies, men dom fick i alla fall till fina lekar med dem idag.

När dom andra började göra sig i natiskick hoppade jag i bilen och åkte till gymmet. Måndagszumba skall jag göra, träningspass på morgonen eller inte. Veckan blir inte bra om jag inte får inleda den med Zumba. Nu är jag sådär skönt trött i kroppen, känns att jag gjort något. Ge oss ännu en natt med få uppvak så går nog denna måndag till historien som en av de bättre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.