WTF Arabia?!? Senaste nytt i muminmuggsvärlden

Nej alltså NU blir jag lite trött på Arabia måste jag erkänna. Redan ifjol vid Mumindagens kaos blev det lite tråkig stämning men nu släpps alltså en muminmugg som endast säljs i JAPAN?!?

wtfarabiabilden är lånad från arabias hemsida

Såg bilden på muggen och tänkte redan OJ vilken fin och speciell mugg. Passar fint ihop med mumindagsmuggen och en mugg där det händer grejer på. Och sen inser jag då att den inte ens kommer säljas i Finland alls. Ja alltså kul att det görs en ny mugg och att den görs för att det öppnar en muminpark i Japan MEN tråkigt att den inte går att få tag på här. Det är ju liksom ändå Finland som är Mumins land. Ja okej jag förstår att många nu tycker att jag kan tagga ner, tänka på större problem och låta denna mugg vara vad den är. Men de harmar lite måste jag säga.

Hoppas att detta bara är ett PR trick för muggen och att den senare ändå kommer finnas här också. Kommer INTE boka en resa till Japan i alla fall, haha men råkar nu någon ha vägarna förbi så kan ni ju ta en mugg till mig också.

Vi får väl vänta och se när följande mugg kommer hit, sommarmuggen är väl näst på tur gissar jag. I väntan på den. Vad tycker ni andra om en mugg som endast säljs i Japan? Och varför har inte vår egna muminvärld en egen mugg? Så många frågor..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: