En kväll när globen kokade – No More Fucks To Give – Mia Skäringer

img_7618.jpeg

Det finns en kvinna som är coolare än alla andra kvinnor jag vet. En kvinna som är idolernas idol, förebildernas förebild och helt enkelt hon jag ser upp till allra mest. Mia Skäringer , vilken jävla kvinna hon är. Kvinnodagen till ära vill jag verkligen hylla denna magiska kvinna. Att hon fyller globen, säljer slut biljetterna till GLOBEN, är ju bara det så galet fantastiskt och att hon dessutom gör det flera gånger om. MAGI! Ja det säger något, att vi speciellt vi kvinnor verkligen är redo för en förändring nu.

Männen har pratat sedan dinosaurierna dog ut, det här är mina två timmar.

– Mia Skäringer

IMG_7636

Jag kan verkligen rekommendera alla som har möjlighet att se NMFTG, det går liksom inte att beskriva känslan där. Stämningen var magisk, så många främst kvinnor i ett och samma rum. När det började puttrade det i globen, ivern i luften gick nästan att ta på. Jag rös över hela kroppen när hon klev in, publiken jublade och jag bara kände att det var så RÄTT att uppleva detta en gång till. På tionde raden satt jag, fattar ni hur bra plats det är? 10 rader ifrån Mia Skäringer <3 Magiskt. Och så började hon prata och jag kände bara JA prata på i all evighet, jag kommer sitta här och lyssna.

IMG_7645

Hon är så klok, så rolig, så viktig, så underbart SPOT ON. Jag älskar ju hennes och Anna Mannheimers podd Skäringer och Mannheimer, lyssnar om avsnittet många gånger. Men att se Mia live är ju ännu snäppet bättre. Nej det är MYCKET bättre.Jag var såld redan innan jag såg No More Fucks To Give första gången. Men efter att ha sett den en gång var jag helt säker på att jag MÅSTE  se den igen. Jag MÅSTE uppleva den igen. Satt som på nålar när biljetterna släpptes i december och lyckades nappa 2 biljetter. Lyckan då, ringde Anton och grät nästan av lycka. Jag ställer mig stolt i ledet av mer eller mindre hysteriska Mia Skäringer fans.

IMG_7629

Jag och min Faster gick tillsammans denna gång, sist var jag där med Anton. Är både stolt och glad över att Anton sett den och det var mäktigt att få dela upplevelsen med min faster. Hade gärna åkta många gånger till, med ALLA mina vänner och upplevt det ännu flera gånger. Håller tummarna för ännu någon show i Stockholm i höst. I så fall SKA jag dit en tredje gång, tro mig.

IMG_7671

När showen var slut ställde vi oss upp, det enda rimliga att göra efter en show som denna. När hela globen ger EN kvinna stående ovationer vet man att det är något speciellt på gång. Peppade och stärkta gick vi sedan ut i Stockholmsnatten, så många kvinnor och jag tror vi alla delade samma känsla. Fyllda med kärlek, hopp och en tro på att framtiden blir bättre. Vi har inga fler fucks att ge nu, det är nu det händer.

IMG_7672

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.