” Janinas historia, drömmen om ett barn ” avsnitt 16 av podden Mammas Kaffepaus

Idag är ingen vanlig tisdag, idag släpps nämligen det första poddavsnittut där vi har en RIKTIG gäst. Vi är väldigt glada över att Janina tog kontakt med oss och att hon ville berätta sin historia. Janina och hennes man konstaterades vara ofrivilligt barnlösa, allt såg bra ut på pappret men plusset lyste med sin frånvaro. Janina berättar öppet och ärligt om deras resa, om undersökningar, om tankar och känslor och hur omgivningen ofta sätter ÄNNU mer press på par som försöker bli gravida. Par berättar ofta om sin graviditet i vecka 12, men allt som skedd innan plusset ens dykt upp på stickan förblir en hemlighet hos många, Janina vill försöka minska på tabut kring ofrivillig barnlöshet genom att dela deras historia.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.