En måndag med ganska låg peppnivå

Förra veckan kändes som en bra vecka, vi var mycket ute och våren var på snabbvisit. Denna måndag är alla känslor av energi som bortblåsta. Det enda jag vill göra är att lägga mig under ett täcke, dricka kaffe och käka chokladbollar. Typ eller choklad i någon annan form, nästan så jag misstänker PMS men vad vet jag, har ju inte fått min mens tillbaka ännu. Tycker mig bara komma ihåg denna känsla av konstant sug, speciellt efter något gott. Och i samband med detta en allmän låg energinivå, som ett grått filter över vardagen. Vi får väl se, om det är PMS eller bara vanligt hederligt sötsug. Och nu sitter många och tänker, ja men ta lite choklad då, det spelar ju ingen roll. Och det är sant, det gör det kanske inte, men man kan kanske ändå inte äta chokladbollar till frukost eller lunch? Oftast går suger över när jag äter och blir mätt, men idag verkar inget hjälpa.

Idag har jag redan redigerat klart morgondagens poddavsnitt, jag har bykt några maskiner tvätt, tömt och fyllt diskmaskinen, gått en kort promenix med Vidar för att få honom att somna, ätit lunch och lyssnat på podd. Ändå känns det som att dagen inte riktigt kickat igång, kanske några muggar kaffe till kan hjälpa. En liten liiiiiiten chokladboll har väl aldrig skadat någon heller, jävlar ändå om det inte är PMS så har sötsuget igen en gång klorna i mig. Och som vanligt är min hjärna där och spökar, vi åker till Stockholm imorgon och då kommer det ju bli lite extra gottigott. I mitt huvud kan jag ju då lika gärna ”ge upp” redan på måndag. Veckan är ju ändå ”förstörd”. Tack hjärnan, precis den peppen jag behöver idag.

Ikväll skall jag i alla fall till gymmet, pepp eller inte så ska det zumbas en timme. Inget i livet blir någonsin sämre av en Zumba timme i alla fall.

IMG_3238

Vissa av oss håller humöret uppe i alla fall, vilket ju är bra. Vem kan låta bli att dra på smilbanden till denna lilla sötkorv? Nu ska här kokas kaffe.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.