Parträning på köksgolvet

Som jag redan skrev igår så var planen att inleda parträningen tillsammans med Anton på fredagskvällen och jag kan stolt meddela att vi också gjorde det. Jag är nog en människa som behöver ett program med tydlig struktur för att jag skall motivera mig själv att komma igång. Det var faktiskt roligt att träna tillsammans med Anton, att man på ett så ”enkelt” sätt kan få till ett svettigt träningspass på köksgolvet är ändå ganska bra. Bästa hade såklart varit att barnen hade sovit under tiden, men man kan inte få allt. Vi löste situationen med att sätta på babblarna på TVn för barnen. Dom hade fredagsmys där och när den ena tränade kutade den andra och kollade läget. Alla sätt är bra utom dom dåliga och det viktigaste var ju att träningen blir gjord.

Det var ett rejält pass men jag kände också att min kropp inte glömt allt. Mycket är tyngre nu såklart, både på grund av att jag rent krasst väger mer nu men också för att kroppen är ovan. Men det gick ändå bra, Anton som inte träna speciellt aktivt alls fick sig en liten påminnelse om att det kanske inte skulle vara så tokigt med lite mer träning i vardagen. Nu har vi ju bokat 5 veckor framåt i alla fall. Han var kanske inte överlycklig när jag påminde honom om det igår. Haha nej det var verkligen roligt!

Parträningsprogramet kommer från Built by Nordberg, vi har fått testa det för halva priset och så berättar vi vad vi tycker. Om någon funderar något kring det är det bara att höra av er!

Är ni intresserade av att läsa mer om träning eller känns det tråkigt? Jag känner själv att jag velar fram och tillbaka gällande träningen just nu. Liksom skall jag blogga om det eller inte? Vill man läsa om det eller inte? Vad vill ni i så fall läsa om? TELL ME!

Nu vaknar Vidde ute i vagnen så det börjar bli dags att stänga datorn igen. Skön lördag till er alla!

4 reaktioner till “Parträning på köksgolvet”

  1. Jaa, mer om träning! 😊 Eller du skriver om vad du vill såklart, läser o lyssnar 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.