Fredagstankar

Oj så många blogginlägg jag börjat på denna vecka, inlägg som har tagit så länge att formulera att jag aldrig hunnit till slut innan jag har behövts någon annan stans igen. Tänk att det redan är första mars idag, våren är officiellt här nu och jag känner hur energin börjar bubbla i min kropp igen. Lite som att jag hade kolsyra i blodet, det liksom spritter och bubblar och jag känner mig motiverad igen.

Största tecknet på att jag har mer energi igen är nog att jag börjat få tag i träningen igen, att träna ger min kropp lyckohormoner och det hjälper ju både kroppen och knoppen att må bättre. Jag jobbar så hårt med att försöka släppa det som varit, jag märker ju att det stör mig så gott som varje dag. Men jag försöker verkligen acceptera att det blev som det blev och att jag bara kan påverka det som kommer. Skitsvårt men nödvändigt.

Jag och Anton skall dessutom köra parträning från Built by Nordberg det skall bli spännande. Nu är vi alla friska igen så nu är det dags, 3 gånger i veckan skall vi köra. Tror verkligen det blir bra att jag och Anton också har ett riktigt eget projekt som inte handlar om barnen eller huset. Vi ska se, ikväll gör vi konditionstestet och sedan kör vi. På tal om träning fortsätter mammacrossfit ännu, hurra vad roligt. Jag missade ju tyvärr flera gånger på grund av vi var sjuka och på resa och sådär. SÅ glad att över det!Återkommer gällande parträningen och crossfit.

Idag är det fredag, Saga har ledig dag och njuter av att få leka ensam på vinden. Den flickans fantasivärld just nu, oj om man kunde följa med på hennes äventyr. Vi har inga stora planer för dagen, plocka undan lite här hemma (vilket verkligen inte är något specifikt för fredagar) fixa fredagstaco och fredagsmys. Imorgon skall stora barnen och Anton iväg till Helsingfors på teater så jag och Vidde får tumistid. Ska se vad vi hittar på.

IMG_3087

Nu sover Vidar ute i vagnen och jag skall passa på att leta vårkläder till barnen. Eller tror jag hittat vad jag letat efter men ni vet välja färger och sådär. Vårskorna kom hem redan och OJ så vårsugen man blev. Vidars skor var ju typ det sötaste vi sett på länge, hoppas det blir varmt nu snart så att vi kan inviga dem. Slut svalmat för denna gång, skön fredag till er!

IMG_3064

IMG_3097

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.