Våren kommer, vårskor till barnen!

Inlägget innehåller Adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länkarna händer inget alls.

Våren är påväg, snön smälter och solen värmer skönt. Snart blir vinterkläderna för varma och det är dags att börja tänka på vårkläder och VÅRSKOR.

Med 3 barn i huset gäller det att börja tänka på vårens utekläder, så att allt finns hemma sen när det behövs. HATAR att skicka iväg barnen till dagis/förskola med fel kläder. Vi prioriterar att barnen skall ha bekväma kläder av bra kvalitet så att utevistelsen blir så rolig som möjlig. Inga försmå skor, inga läckande kläder och inga klumpiga galonkläder. Som vanligt har fötterna vuxit under vintern och fjolårets höstskor är försmå. Klickade mig in på footway och såg till min stora glädje att dom rear bort ”höst”skorna nu. Det fanns rätt så bra med storlekar ännu också, om någon annan letar vårskor till barnen. Kavatskorna har hittills aldrig gjort oss besvikna, så vi kör på säkert kort och fortsätter med dem. Kan verkligen rekommendera KAVATskorna med handen på hjärtat. Dom känns bra på barnens fötter och HÅLLER hela säsongen. ALLA TUMMAR UPP!

Adam hade exakt NOLL intresse av att välja skor, Saga däremot satt länge och tittade innan hon föll för de skorna som jag redan innan hade gissat att hon skulle välja. Vidar får också sina första skor, sommarskor nog men i alla fall. Så söta att man nästan måste gråta. Tänk att vår lilla bebis skall ha små skor på fötterna i sommar. *snyft*

Blank 2000 x 2000

Adams vårskor REA // Sagas vårskor REA // Vidars första skor SÖTA

Som sagt var både Adams och Sagas skor på rea just nu, och man tackar ju verkligen inte nej till lite billigare skor till barnen. Dom kostar ju ändå rätt mycket. Någon kanske undrar varför vi beställer nya skor till Saga också. Kan hon inte ärva Adams gamla? Vi har valt att prioritera nya skor till varje barn. Skor är något som jag förstått att man inte skall ärva av syskon eller någon annan heller. Finskor och andra skor man inte går med dagligen är ju en annan sak. Men skorna dom skall gå med varje dag behöver dom få nya, barnens fötter är inte identiska och Adam har nog gått in skorna så att dom formats enligt hans fot. Hellre har dom bara ett par skor per säsong och får nya. Sen sparar vi gamla skor och har dem som reserv om någon t.ex ”råkar” plumsa ner i ett dike eller liknande. Ju äldre barnen blir, desto mindre finns det kvar att ärva också. Tycker barnen hinner slita slut sina kläder innan dom blir försmå. Utekläder sparar vi och dessa får dom ärva av varandra så länge funktionen motsvarar förväntningarna.

 

En kommentar till “Våren kommer, vårskor till barnen!”

  1. Pingback: Fredagstankar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.