Ändrade planer

Vi borde vara påväg mot Österbotten nu, för en helg med nära och kära. Fira födelsedagar skulle vi också men här sitter vi ändå i soffan. Med tre mer eller mindre sjuka barn åker man inte iväg 500km. Saga har varit krasslig redan några dagar och inatt hakade pojkarna på. Vi har gråtit och gråtit oss igenom morgonen, såklart är alla besvikna. Att åka till Österbotten är otroligt viktigt för oss alla. Men nu tvingas jag vara vuxen och ta det beslutet som känns tråkigt.

Igår försökte vi ännu hålla hoppet uppe, men nu ger vi oss. Hela sportlovet blev ganska så lugnt för oss. Förutom mitt kalas har vi inte gjort något alls. Men vi hinner väl hitta på något en annan gång, tid tillsammans har vi fått i alla fall och det är inte illa det heller.

När vi nu är hemma i helgen ska jag försöka fortsätta med projekt röja här hemma. Det händer grejer i vårt blivande sovrum och småningom ska det målas. Garderober skall planeras och beställas, takpanel ska köpas och så vidare. Men mer om det senare.

Nu ska tre barn utan matlust serveras lunch, mer tacksamma uppgifter har man haft i livet. Skön fredag till er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.