Det är något speciellt med födelsedagar

Jag är så tacksam, att jag kan ligga här i sängen idag och se tillbaka på en födelsedag som är något helt annat än ifjol. I år hade jag kalas som vanligt, tänk att jag som ÄLSKAR att ordna kalas inte hade något ifjol. Jag orkade liksom inte då, en tecken på att allt inte var som det skulle. Så glad över att det i år kändes roligt att få fira igen. Jag är så tacksam över att får fira min dag med viktiga människor. Hur underbart är det inte att få vakna av små varma kramar av barnen? När dom sjunger och säger grattis 1000 gånger. Redan igår på kvällen överraskade Anton och barnen mig, eftersom Anton var tvungen att jobba idag. Tacksam över att barnen fick umgås med sin fammo och faffa en sväng så att jag hann förbereda kalaset. Tacksam över att allt blev så lyckat och gott. Jag är så glad över att telefonen plingar till många gånger under dagen med glada önskningar om en fin födelsedag. Meddelanden och samtal som värmer ändå in i hjärtat.

Ännu en födelsedag är nu förbi och jag kan lyckligt konstatera att jag är just DÄR som jag vill vara som 28åring. Nu lämnar jag mitt 27åriga själv bakom mig, det var ett kämpigt år minsann. Nu tar 28åringen över, ett år äldre och lite mer erfaren.

Tack för alla grattisar! Och jag fick så fina gåvor också. *lycklig* Vet nog precis vem som ska dricka morgonkaffe ur nya muminmuggar imorgon.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.