Kastat gamla kondomer

Oj jisses en sån produktiv dag det varit idag. Känns som att vi gjort något hela tiden. Förstår att ni är galet nyfikna på vad jag gjort denna lördag så här kommer en lista:

– jag har duschat, tvättat håret OCH FÖNAT håret helt torrt (fönar typ aldrig för att jag är så lat)

– lagat lunch pizza på saker vi hade i skåpet. Varför blir alltid de pizzorna godast? Liksom någon bortglöm liten räka, lite pesto och SLURP!

– lagat batatmos och batatstavar till Vidar

– kokat fisksoppa till Vidar

– städat bombnedslaget på vinden, FY FAN vilket kaos dom där barnen får till ändå

– rensat förrådet FY FAN vilket kaos vi vuxna får till

– organiserat i grovköket, slängt och donerat sådant som vi inte längre behöver

– kastat kondomer som gick ut 2015, ingen aning om det var onödigt eller inte. Men 4 år gamla kondomer känns inte helt säkra och just nu gamblar vi inte med sådana risker. Kan inte påstå att jag ens tänkt att man måste kolla datum på dem förr, men idag slog det mig och vissy fanns där en och annan bortglömd rackare från tiden då Saga var bebis.

– åkt till butiken på kvällen enkom för att köpa glass

Nu nattas en bebis som helst bara biter mig i bröstet, mysiga amning kom tillbaka!! Vi ska ha myskväll ikväll men Anton. Kolla mello och njuta av ett lite mer städat hem. OM vi båda är vakna ännu när 3/3 barn sover. Inte allt för ovanligt att vi somnar vis nattningen, men vi kämpar på. Skön lördagskväll till er!

3 reaktioner till “Kastat gamla kondomer”

    1. Kokade potatis, morot, batat och lök tills det blev mjukt, tärnade i lax och strödde på dill. Sedan fick allt koka ca 10 minuter och sen mosade jag ihop allt. Vidar åt med god aptit, han ÄLSKAR batat så jag brukar lura honom att äta genom att blanda det i nya smaker 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.