Om några dagar fyller jag år

Inlägget innehåller Adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länkarna händer inget alls.

Ja om mindre än en vecka fyller jag 28 år, får man ha en önskelista inför sin födelsedag när man blir så ”gammal”? Får och får men om nu någon (typ Anton eller mamma) letar efter tips på presenter kommer det några här. Fixade ihop ett litet kollage över de saker som jag gått och suktat efter i butiken men inte köpt. Kärl, kärl och kärl. Vad kan jag säga, LOVE IT!

födelsedag

Jag är verkligen en människa som ÄLSKAR kärl. Muminmuggarna såklart, men också annat kärl. Vågar inte köpa muminmuggarna nu fast det kliar i fingrarna varje gång. Tror barnen vill ge dem till mig, eller jag hoppas det. Annars vet jag en som åker raka vägen till butiken den 19.2 och köper dem. Haha nä men alltså kärl, jag ÄLSKAR våra kärl. Gillar att kunna duka med allt det fina, det känns som att maten smakar liiiiite bättre när dukningen är fin.

I några år har jag samlat finkärl till juldukningen, nu börjar den vara komplett och DÅ kom jag på det. En finservice för sommarmånaderna. *Anton tittar oförstående på detta* Har alltså taika-serien i rött till julen och tänker nu att denna med vitt botten skulle vara fin. Kastehelmi är en annan favorit. Har ett gäng assietter som är genomskinliga och nu skulle jag också vilja ha dem i grått, en vas i grått hade också varit najs. Skålar på fot älskar jag också, har några genomskinliga redan men det ryms flera i skåpet ännu. Ljuslyktor i olika nyanser är också fina, älskar att kunna plocka fram och plocka bort enligt säsong. Som yngre HATADE jag kastehelmi, tyckte knottrorna var äckliga och nu är dom mina absoluta favoriter när det kommer till glas. Tänk så det kan ändras.

Här hittar ni alla produkterna på Royladesign.fi

Muminmugg Mumin // Muminmugg Ninni // Taika tallrik stor // Taika tallrik mellan // Taika tallrik liten // Kastehelmi assiett //  Kastehelmi ljuslykta // Kastehelmi skål // Kastehelmi vas

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: