Ett stort finger till posten!

Ni vet när något gått fel och man inte kan påverka det. Det är det värsta jag vet, när det redan är försent. Är en människa som brukar vara bra på att fixa saker och ting, men ibland går det bara inte. HATAR DET! Igår hämtade Anton in ett brev till Adam, och Adam öppnade ivrigt brevet. Vi läste, KALASINBJUDAN oj vad roligt. Till en av de viktiga kompisarna i förskolan. Sen såg jag datumet, det var ju fredag i fredags?

10795462848_IMG_2558

Jag hade gärna ställt mig och lipat bredvid Adam, hur kan ett brev som blivit stämplat 31.1 komma i vår postlåda 12.2? HUR ÄR DET ENS MÖJLIGT? Adam var såklart ledsen och besviken över att han missade kalaset. Det skar i mammahjärtat, jag vet ju hur viktigt det är med kalas i förskolan. Det harmade så otroligt och hur gärna man än hade kunnat ändra på detta så går det inte. Kalaset var förbi redan. Så tråkigt både för Adam och kalasbarnet.

Som tur skickade jag genast till kalasbarnets mamma och förklarade situationen. Vi kom överens om att Adam får komma och leka och fira lite i efterskott, vilket efter en stund också tröstade Adam.

Jag förstår att det kan gå fel i posten också, men varför måste det vara just en kalasinbjudan som kommer bort. Så mycket annat skit som kommer i vår brevlåda alla dagar, skit som gärna skulle få tappas bort. Det är inte första gången som posten slarvar bort brev, men jag tror nästan att detta var den värsta gången hittills.

 

2 reaktioner till “Ett stort finger till posten!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.