” Jag har aldrig ” avsnitt 12 av podden Mammas Kaffepaus

Vi leker leken ” jag har aldrig ” och svarar så ärligt vi vågar på alla påståenden. Detta är ett avsnitt som vi gjort med glimten i ögat, vi är rätt så frispråkiga och har ganska få spärrar. Det gör att avsnittet inte lämpar sig för småbarn, så lyssna gärna med hörlurar om du inte känner att du vill förklara udda saker för dina barn. Ni får gärna berätta om ni hellre vill att vi håller oss mer seriösa eller om ni gillar när det ”spårar” lite mer. 

Själva hade vi otroligt roligt då vi spelade in avsnittet så vi hoppas såklart att många känner igen sig och kan skratta med oss. Både Karin och jag tycker ju att man borde avdramatisera alla dom där sakerna som kan kännas ”pinsamma”. Livet är fullt av pinsamheter och när man vågar prata om dem inser man att många andra går omkring med liknande erfarenheter och tankar.

Vi svarar på påståenden om gruppsex, snatteri, böter, poliser, sexfantasier och mycket mycket mer. Om inte annat så lär ni helt säkert känna dessa småbarnsmammor på ett nytt sätt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.