Hello VARDAG!

Det känns som att januari blev en måndag där allt stod på paus, dels blev det ju sjukstugan och sedan kändes det som att vi gick omkring och var rädda för att bli sjuka ett varv till innan resan. Men som TUR klarade vi oss och kom iväg på vår resa.

IMG_2182

Nu har vi kommit hem igen och landat i någon form av vardag igen. Inser ju att det snart gått en veckan sedan vi landade. Det tar tid att komma tillbaka till rutinerna igen med denna familj. Vi har alla varit ganska så fria de senaste veckorna, ända sedan jullovet egentligen, vilket på sitt sätt är skönt såklart. Men vardagen rullar inte utan vissa rutiner, så vi jobbar på att komma tillbaka till det.

IMG_2477

Stora utmaningen här hos oss är IGEN en gång att barnen (de två stora) inte sover på vinden. Dom sover på madrasser i olika rum här på nedre våningen och det bidrar till KAOS. Samtidigt sover dom skönt så jag vet inte hur stort problem vi skall göra det till? Önskar att vårt sovrum skulle bli klart snart så kunde Adam och Saga sova i Vidars rum. Funderar på att sätta in en bäddsoffa i hans rum just för att dom då kunde sova där, nära oss men ändå i sängar och vi hade kunnat städa undan madrasser och täcken från golvet. För att få fart på projekt sovrum som alltså stampat på stället sedan oktober har vi nu anlitat hjälp igen. Vi har helt enkelt inte tid att göra det själva just nu, förstår inte hur andra familjer hinner renovera? Det känns som att dom MÅSTE ha flera timmar i dygnet än vi? Nåja men skönt känns det ändå att vi småningom kanske har ett sovrum med klädskåp igen. Att ha kläder utspridda över hela huset gör ju inte att känslan av KAOS minskar direkt.

IMG_2524.jpg

På fredagen hade vi finbesök av Mia och lilla W. Mia har startat en blogg!! Här kommer du till den, kika in där och lämna en peppande kommentar så att hon vill fortsätta blogga. Denna helg har också varit full med program, kals och kompisträff på dagis och idag skall vi ännu iväg och kolla på ungdomsshowen. Nästa vecka blir lite lugnare och sen är det redan SPORTLOV igen? Ja vardagen kommer kanske igång i mars? Eller så är det just detta kaos som är vår vardag? Jag mår i alla fall bättre än jag gjort på länge, känner att framtiden känns ljusare och att ett lugn i kroppen börjat infinna sig igen. Skall skriva mer om det, i ett annat inlägg. Nu börjar Vidar vakna i vagnen där ute på terassen, skall försöka hinna publicera detta innan han börjar skrika.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.