” Familjeresor & annat kaos ” avsnitt 11 av podden Mammas Kaffepaus

När jag tipsade om detta avsnitt i ett tidigare inlägg slog det mig att jag ju aldrig publicerade detta inlägg när avsnittet släpptes. Det var en minst sagt kaosartad måndag där inna vi åkte iväg på semester, för att bespara er tråkiga detaljer kan jag bara berätta att jag klippet om detta avsnitt två gånger eftersom första versionen raderades när strömmen tog slut i min dator. Nu tänker ni säkert att jag var slarvig och inte hade kopplat i strömkabeln, det hade jag gjort med hela vårt hus saknade en fas i strömmen vilket då gjorde att vissa eluttag inte hade ström. Nåja så kan det gå och avsnittet är ju ute nu i alla fall.

Karin är tillbaka vilket är superskoj! Nog för att det var roligt att podda med Anton också, men mammas kaffepaus är ju min och Karins grej. Vi pratar om familjeresor och berättar om roliga och mindre roliga minnen. Jag funderar högt kring hur vi förberedes oss för resan med barnen. Vad tänker jag på, vad har jag lite ångest över och hur mycket mat behöver Vidar egentligen?

Sedan halkar vi också in på minnen från resor som varit lite mer kaos än vanligt. Ett barn som får akutmagsjuka i bilen när man köar ut från båten är inte så najs. Inte heller en matförgiftning som resulterade i måååååånga akuta bajspauser (på bättre och sämre ställen).

Så roligt att ni är så många som lyssnar och aktiverar er på olika sätt. Bli så glad över varje kommentar vi får om podden, och allra roligast är det ju då ni lyssnare blir på gott humör av våra avsnitt. Man hittar podden på spotify, soundcloud, podcaster och här via bloggen. Fortsätt lyssna och kom gärna med förslag på ämnen ni vill att vi skall lyfta. Vill du själv medverka och dela med dig av någon historia är du mer än välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.