En snabb uppdatering från semestern

Varje dag tänker jag att ikväll ska jag blogga, varje kväll slocknar jag som ett ljus med barnen klockan 21. Vi har det väldigt bra i alla fall, njuter av vår semester och har inga måsten alls. Min telefon är parkerad i hotellrummet. Skönare än man kan tro faktiskt. Välbehövligt att ta en paus från allt och verkligen fokusera på nuet och barnen. Tid med familjen, god mat, bad och lek. Vad mer kan man begära av en semester. Följ mig på Instagram @malin.helenius för lite mer uppdatering. Två hela dagar kvar, SOM vi ska njuta.

Varje dag slås jag av tanken, tänk ändå att vi verkligen är här. Att vi får njuta här tillsammans. När vi är hemma igen ska jag uppdatera mer igen. Tills dess njuter vi vidare.

En kommentar till “En snabb uppdatering från semestern”

  1. Oj så skönt ni ser ut att ha det!
    Vi ska också iväg med samma flygbolag som er om ca en månad tillsammans med vår 8-månaders kille och jag börjar bli smått nervös då jag inte är någon van resenär. Kan du tipsa lite + och – med flyget/resan med tanke på småbarn? Vad behöver man? Vad är onödigt? Hade ni vagn med? Var det lätt att få bilstolar till taxi? Packade ni med blöjor och burkmat/gröt/babymat eller handlade ni på plats? Förlåt för många frågor på en och samma gång! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.