Nästan vardag igen

Imorgon får Adam äntligen åka och träffa sina kompisar på förskolan igen. Han väntar nog, även om han blev lite sur när han insåg att Saga stannar hemma hela veckan. Hon skulle såklart bra kunna fara till dagis hon också, men vi valde att ha henne ledig fram tills resan nu i och med risken för ny omgång av magsjukan. Nu har vi hållit oss undan folk i snart 2 veckor, vi har 48 med god marginal symtomfria timmar här hemma. Uppfylldes redan igår eftermiddag om man vill vara petnoga.

Hade gärna blivit uppvaktad med blommor, choklad och ett diplom nu för FYFAN vilken pers det varit. För oss alla, livet med småbarn alltså, vilka hjältar vi föräldrar ändå är.

Vi har inte gjort speciellt mycket här hemma heller, lekt, städat lite, stökat massor och varit ute. Friskluft behövdes verkligen efter förra veckans dagar inne.

img_1727

img_1718

img_1711

Lagom lugn start nu med två dagar förskola för Adam, sedan helg och sen åker vi ju på tisdag. Behöver jag säga att det skall bli SÅ skönt? Behöver knappast det, men fyf*n vad skönt det skall bli. Denna mamma är trött som en urvriden disktrasa. Dags att gå och sova så vi orkar upp i god tid innan taxin kommer. Är nästan lite pirrig för Adams del. Ja alltså jag är nog i desperat behov av socialt umgänge.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.