” Hur bra känner vi varandra?” avsnitt 10 av podden Mammas Kaffepaus

Vi visste ju att det kunde vara lite riskigt att spela in en podd när både jag och Karin har dagisbarn. Att det kunde bli panik ibland något avsnitt här och där, nå nu blev det ju panik två veckor på raken. Jag hoppas ni ändå uppskattar att det kommer ett nytt avsnitt varje tisdag, att det är bättre att Anton hoppar in och vikarierar än att vi håller paus? Ni får gärna dela med er och berätta vad ni tycker! Hade nog aldrig trott att två avsnitt på raken skulle bli hotade av vår jäkla magsjuka, men så blev det nu i alla fall. Man får liksom göra det bästa av situationen.

I dagens avsnitt svarar jag och Anton på frågor för att ta reda på hur bra vi känner varandra. Vi hade väldigt roligt när vi spelade in avsnittet vilket jag tror märks och jag hoppas ni också blir på lite bättre humör av att lyssna på det. Dessutom är det en ypperlig chans att lära känna oss (mig) lite bättre.

Även om det är roligt att banda podd med Anton också så är ju podden liksom min och Karins grej. Så jag vill verkligen tro och hoppas att det är oss två ni hör i lurarna nästa vecka. Jag och Anton får väl starta en egen podd ( om intresse finns ) och hålla låda där. Haha ja men finns intresse kan ni ju hojta till?

Om ni gillar dagens avsnitt får ni väldigt gärna berätta det, satt uppe halva natten igår och redigerade det så lite pepp skadar aldrig. Hoppas ni får en fin tisdag, kram på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.