Ute på andra sidan

Ja igår var det då alltså min tur att besöka helvetet. OMG vidrigaste på länge, föder hellre barn alltså. Många timmar låg jag bara och spydde upp allt jag försökte dricka. Jag var så törstig men kunde inte dricka. Sen skickade mamma att Jag skulle testa isbitar istället och det gick bättre. Efter en nattsömn vaknade jag piggare och kryare igen, MED DOLLY PARTON pattar.

Anton tog såklart hand om Vidar hela dagen igår, hade aldrig klarat av att ha hand om honom själv. I och med att jag inte hade ammat sedan förmiddagen blev det bra med tryck i pattarna. På kvällen kunde jag pumpa ur några deciliter men ändå vart det sprängfulla pattar på morgonen. Vidar sken upp som värsta solen när han såg mig på morgonen och ammade lyckligt. Tänk att jag slutade amma Saga typ när hon var såhär gammal, känns galet nu. Är inte alls redo att sluta. Det hade gått bra för Anton och kidsen vilket var skönt, Vidar vaknade bara en gång under natten och fick då en flaska utpumpad mjölk. Känns ju lagom rättvist att den ENDA natten som Anton sover ensam med Vidde så sover Vidde som en kung. Nåja hellre får han vakna flera gånger och sova bredvid mig, hade så svårt att sova ensam på vinden.

Idag är jag då på benen igen, en jävla huvudvärk har jag haft och känner mig slut i kroppen. Men nu kör vi 2 återhämtningsdagar hemma ännu och sen hoppas vi verkligen att vi är klara med detta elände. Sjukdag 10 i detta hus, så det börjar minsann räcka nu.

Nu har vi tvättat och skrubbat både huset och oss själva (för femte gången typ) så vi ska väl tro att vi är ute på andra sidan nu. Vidar är så mysig i sin badrock, hur kan vår lilla skrutt sitta där i sängen och vara sådär stor redan? G A L E T! Nu ska jag krypa ner under täcker med den lilla sötisen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.