Vuxet sällskap önskas

10745360576_img_1273

Om vi bortser från de självklara att det suger när barnen eller familjen är sjuk. Så blir man smått tokig här hemma när barnen är ens enda sällskap om dagarna. Alltså jag älskar mina barn över allt på jorden men blandningen av magsjuka och friska energiska barn, att inte sova på natten gör att man börjar klättra på väggarna. Det gör inte stämningen sådär helt mysig här hemma. Ingen orkar något, alla har tråkigt och jag försöker se att dom inte pillar på precis alla leksaker. Underhållningen stavas NETFLIX, oj så vi ska göra annat sen då vi alla är friska igen. De nya skidorna står och väntar på att användas, det finns massor med rolig snö där ute och motivationen att göra något är hög. Snart så, om någon dag måste vi vara tillbaka.

Längtar alltså efter att träffa människor, att få prata med någon utan att mantra samma saker. ”Du tvättade väl händerna?” ”Slängde pappret i roskis?” ”Hur känns det i magen?” ”Vill du äta något?” Och det ända någon säger till en är ”hjälp mig med tvn” ”får jag isglas?” ”Nej jag vill int vila” ”får jag leka med kusinerna nu?”

10744544208_img_1297

Ja men ni hör ju, ja och jag vet att det kunde vara 1000 gånger värre. Är bara trött och saknar att umgås med vuxna människor. Mitt hälsoläge är lugnt ännu, hoppas få sova inatt nu och vakna lika pigg som jag somnar.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.