Ensam kvar på ena sidan

Vi har haft en bra dag idag, bäddat rent i alla sängar och lite kaxigt tänkt att NU är vi igenom detta magsjukehelvete. Vidars mage har varit bättre idag igen, barnen pigga och glada. Vi har fått frisk luft och skottat snö inför ”årets snöstorm”. Smart ändå, att få skotta pånytt imrn.

Nåja kaxigheten inom mig dog ganska snabbt när Anton kom hem från jobb och konstaterade att han inte mår helt bra. Och mycket riktigt, en stund senare är han offer 4/5 för denna magsjuka. Hoppas att Vidar alltså är igenom redan i och med att han hadde diarré igår.. Som om det inte räckte med det så började Adam spy igen nu på kvällen. H E L V E T E!

Så att JA vad ska man en säga sen? Här sitter jag nudå, ensam på sidan ”före spyan”. Vill tro att jag inte drabbas, hoppas att jag inte drabbas men pessimisten i mig meddelar klart och tydligt att det skulle vara mer än ett mirakel om jag klarar mig undan. Håll tummarna är ni snälla, skulle verkligen verkligen verkligen vilja att jag slipper.

10754157248_img_1451

4 reaktioner till “Ensam kvar på ena sidan”

  1. Usch, magsjuka är den värsta sjukan.. Brukar du smittas? Jag sväljer alltid 20 hela vitpepparkorn då jag hör talas om magsjuka.. hjälpt mig eller så är jag immun mot bobban.. krya på er och hoppas du klarar/klarat dig!

    1. Tyvärr brukar jag oftast drabbas, men peppar peppar är jag på benen ännu. Borde testa det där med vitpeppar, placebo är ju inte att leka med det heller 😉 tack vi kämpar på 🙂

  2. Hos oss var det så att mamma (jag) var last woman standing :D. Måste ju ta hand om alla andra sjuklingar först innan jag själv blev sjuk…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.