” Poke-krig och vår första date ” avsnitt 9 av podden Mammas Kaffepaus

Hej hoj, det är ju tisdag idag och även om vi är mitt i magsjukstugan (annars ett väldigt fyndigt ord om ni frågar mig) så ville jag inte att podden skulle bli lidande. Vi funderade av och an med Karin vad vi skulle göra i och med att en träff kändes lite onödigt riskig. Och utan att ses kunde vi inte spela in. Nåja vi bestämde tillsammans med våra följare på Instagram att jag och Anton kör denna vecka. Förra avsnittet som Anton var med i blev rätt omtyckt så vi hoppas att ni ska gilla detta avsnitt också. Bara alla hålls friska är vi tillbaka som vanligt nästa vecka.

Dagens avsnitt handlar om hur jag och Anton träffades. Ett mysigt och avslappnat avsnitt som var roligt att spela in. Länge sedan vi pratade om när vi träffades, det har ändå hänt en del på dessa 11 år. Oj så jag minns hur nervös jag var den där kvällen vi skulle på date, nåja men lyssna på avsnittet så får ni höra oss berätta lite mer kring det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.