Slöaste måndagen i manna minne

Jag HATAR när måndagarna blir FEL och idag blev denna måndag totalt FEL från början. Ofta känns det som att måndagen sätter tonen för hela veckan och DÅ hade det ju varit najs att känna sig taggad och på G, liksom raka motsatsen från dagens känslor. Jag vaknade och hade världens spränghuvudvärk, vilket jag så gott som ALDRIG har i vanliga fall. Adam vaknade och klagade på ont i magen, SUCK. Med tanke på helgen vi haft var det bara snällt att meddela förskola och taxi att Adam får bli hemma idag. Våndades redan över att jag var själv med alla 3, inte kände mig själv så kry och så den överhängande risken av att Adam börjar spy.

Nå som tur ändå, visade det sig att Adams magont mest nog berodde på att han ville vara hemma och chilla. För han har inte klagat något mer på magen, han har ätit med god aptit och han har varit pigg och glad hela dagen. Tror mest han suktade efter en dag i soffan med en isglass eller två. Och eftersom mitt huvud verkligen gjorde så ont så att jag mådde illa blev det också så. Vi parkerade oss i soffan med täcken och dynor och kollade hur många Netflix filmer som helst. Jag ammade Vidde i soffan och han sov alla sina vilor i min famn där i soffan. Jag steg bara upp för att fixa mat till oss. Hade det inte varit för huvudvärken hade det varit en mysig dag, vi såg igenom hela julkalendern från 2018 vilket var mysigt och några andra roliga filmer. När Vidar sov så sov jag också och där emellan kämpade jag på. Såklart jobbade Anton sent idag och kom hem först vid 20 tiden på kvällen, då var jag nog nära att gå sönder mellan varven idag. Vilade några minuter då jag nattade Vidar innan jag satte mig här framför datorn och redigerade morgondagens poddavsnitt. Något vettigt blev ändå gjort, men jag har inte tagit många steg idag inte. Hoppas på en liiiite med aktiv dag imorgon och myyyyyycket mindre huvudvärk.

Kanske det bara var stress? Jag vet inte, men jag har så sällan huvudvärk så jag fungerar inte alls när den slår till. Ont i magen kan jag leva med, liksom funktionera trotts mensvärk eller ”IBS” problem men vid huvudvärk är det STOP.

Nåja, nu skall podden strax publiceras och sen skall jag sova. Är helt slut trotts att jag vilat flera gånger under dagen. Känner mig som en trasa i kroppen, inte alls den där starka peppande känslan jag hade igår efter crossfit.

Får konstatera att dom peppande orden som mamma skrev till mig här under helgen passar in rätt bra idag också :

LIVET SUGER REGELBUNDET 

Mia Törnblom

10803013952_img_1498

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.