Tårar av besvikelse

lofsan

Jag blev så glad i somras då jag såg att min stora förebild och idol LOFSAN skulle komma hit till Pargas och föreläsa och dra en träning. Hela hösten har jag sett framemot det och hoppats att jag kanske där skulle hitta den gnista som skulle tända min motivation till träningen igen. NU just nu då jag skriver detta är föreläsningen i full gång och här sitter jag. Känns så surt, så typiskt och så segt.

Vi fick ju besök av magsjuka igår och även om jag så gärna hade gått på föreläsningen så kan jag inte vara så egoistisk. Jag övervägde det, absolut eftersom jag verkligen ville, men det kändes inte rätt. Jag är väl medveten om att jag riskerar smitta ner andra människor pluss att det inte är rättvist mot Anton att lämna honom ensam med 3 barn varav 2 ännu riskerar börja spy. Hjältemodigt av mig alltså, att offra mig själv för att inte utsätta andra för risken att bli sjuk. Nej skojar såklart, 48 symtomfria timmar gäller i mån av möjlighet för alla i familjen. Hur mycket det än suger. Hade inte varit najs om andra blev sjuka p.g.a. mig. För alla familjer är ju inte magsjukan ”bara” en magsjuka, för vissa familjer kan magsjukan vara totalt förödande. Det är något man måste tänka på tycker jag, hur mycket det än suger att själv bli borta. Jag kan ju vara frisk, men jag kan också börja spy om någon timme..

Jag är ledsen och besviken, det suger verkligen mer än hårt. Men vad gör man? Vad kan man? Får försöka en annan gång, knappast lär ju lossna komma tillbaka till Pargas inom den närmsta framtiden men får fortsätta lyssna på träningspodden och pro bono podden och inspireras den vägen.

Hoppas vi andra klarar oss från magsjukan i alla fall. Hittills är det lugnt, Saga är pigg och kry idag igen och ingen annan visar hittills symtom i alla fall. Nu ska denna bittra mamma sätta sig i soffan, torka tårarna och kolla Netflix med barnen.

Vad är väl en föreläsning med Lofsan..

 

4 reaktioner till “Tårar av besvikelse”

  1. Verkligen surt att måsta lämna bort nått man gått och väntat på. Du vill knappast höra heller att Lofsan höll en motiverande föreläsning och ett träningspass som hette duga. Har en långkörar bobba som inte vill ge sig men hennes energi gjorde det svårt att inte försöka pressa till 100% iallafall. Så tusen tack att det var just jag som vann presentkortet här på din blogg! Det tändes definitivt en liten träningsgnista i mig idag 👍

  2. Jag måste bara säga tusen tack och hatten av för dig som tänker på andra i ett sånt här läge! Jag var själv där och som gravid typ 1-diabetiker skulle magsjuka vara en av mina värsta mardrömmar just nu så fast det svider för dig att du missade det är det verkligen så himla fint gjort (och något alla borde göra) att inte bara tänka på sig själv utan faktiskt också på de konsekvenser sånt kan medföra för andra som inte är ”normalfriska”. ❤

    1. ja men precis det jag tänkte, speciellt då man ändå VET om att man bär smittan. Många gånger smittar man ju folk ovetandes om att barnet något timme senare blir sjukt, men att visa hänsyn när man vet om risken är ändå viktigt. Något jag önskar att andra också gör, de gånger jag är frisk 🙂 Härligt att du var där och fick uppleva allt det, hoppas du hade det roligt. Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.