Att invänta en möjlig katastrof

10754171664_img_1443

Oj vet ni, idag skulle jag blogga om hur rolig fredag vi haft. Jag och Saga har skidat på tumis, vi har chillat med min mamma och sen fick vi Lelle på besök. Vi åt lunch med Lelle och åkte sedan till pulkabacken. En riktigt mysig fredag alltså, efter pulkaåkandet vankades tacos. Just innan vi skall börja äta klagar Saga på att hon har ont i magen och det ISAR till inom mig. Visste ju att andra barn på dagis fått magsjuka, men tänkte naivt att vi förhoppningsvis kommer undan i och med att hon var ledig idag. Nåja ni kan säkerligen gissa vart denna story är påväg. Japp RAKT NER I MAGSJUKEHELVETET för Sagas del. Och nu bävar jag för oss andra, måtte ingen annan bli sjuk. Mest tänker jag ju på Vidar då såklart, hoppas verkligen att han skall slippa bli smittad av magsjukan. Han är ju stackaren bara 6 månader. Lagom muntert för våra gäster också, liksom varsågod för fredagstacos och risk för magsjuka. Förlåt kära vänner <3

10761292560_img_1433

Men vi hade i alla fall det roligt i backen, åkte pulka allihopa och konstaterade ännu en gång att jag blivit både FEG och känslig. Baken är inte alls lika tålig som den en gång varit och att susa ner för backen är mer skrämmande nu än för 20 år sedan.

Uppskattar att vi hann med lite roligheter innan Saga blev dålig. Det luriga med magsjuka är ju att man inte alls vet när det slår till. Att ligga här nu och rycka till varje gång någon av pojkarna rör sig är inte så skoj. Ställer in mig på att inte sova så mycket inatt och gråter lite stilla över alla roliga planer som gick i stöpet. Kan man som vuxen gå på Lofsan event imorgon då, om man själv är frisk? Ja ska fundera på det i morgon, när jag vet om jag ens behöver fundera..

2 reaktioner till “Att invänta en möjlig katastrof”

  1. Usch för magsjuka. För ett år sedan hade vi och då också vår 6 månaders lilla tös.. Det var såå synd om henne! Hoppas ni andra klarar er undan.. 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.