” mitt jobb är att vara hemma ” avsnitt åtta av PODDEN Mammas Kaffepaus

Känns som att det är tisdagar flera gånger än andra dagar just nu. Men tisdag idag igen och ett nytt avsnitt av vår podd finns att lyssnas på. Så otroligt roligt att ni är så många som lyssnar och så roligt att ni hör av er. Det gör verkligen att det känns ÄNNU roligare att hålla på. Och häftigt att få ett ansikte på er alla som lyssnar.

I dagens avsnitt pratar vi om livet som hemma mammor. Vi pratar om tankar och känslor som vi hade då vi mer eller mindre kände oss tvingade att återgå till studier / jobb efter våra första barn. Hur var det egentligen att lämna en 11 månaders hos dagmamman? Vi pratar också lite om ekonomin, som vårdledig har man ju inte så mycket pengar på kontot och vi pratar om hur vi på lite olika sätt tänker kring den tiden. Dessutom pratar vi pappaledighet och hur vår vardag ser ut just nu. Hur hade vi fantiserat om vår vardag innan bebisarna var födda och hur blev den. Trivs vi hemma och har vi några tankar på att skynda oss tillbaka ut i arbetslivet igen? Ja allt detta och mycket mer får ni svar på i dagens avnistt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.