Men va F*N? Hur disträ får man vara?

Är det inte typiskt mig detta? Ibland undrar jag seriöst om jag liksom har något fel eller varför jag TROR att jag har saker på koll som jag helt klart inte har. Allt började redan igår, då jag förde Saga till dagis och personalen meddelade att jag inte satt in några tider för henne. Vilket man alltså borde ha gjort då 2 veckor tidigare. Nåja det löste sig ändå som tur men redan där kände jag liksom skammen skölja över mig. Igen en gång VET jag att detta är en grej som båda föräldrarna KAN göra men det har nu fallit på min lott att ha det fixat. Saga har en 100% dagisplats så det borde ju inte spela sådär himla stor roll för just henne, men regler är regler och dom borde ju absolut följas.

Nåja så till dagens miss, som var av den lite större modellen. Vi blev nämligen tipsade om skidskolan för Adam i år. Han nappade genast på idéen och jag mailade polkuped för att få hjälp med utrustningen. Polkuped är alltid min GO-TO när jag är fundersam eller osäker på något som rör uteaktiviteter och barn. Varken jag eller Anton har heller några skidor så vi slog på stort och beställde åt oss också. Super service som vanligt och skidorna har redan kommit hit, Adam väntar på sina som antagligen kommer imorgon. Fick leveransmailet idag och paket från polkuped kommer så gott som ALLTID fram snabbt.

Vilken tur ändå eftesom skidskolan börjar imorgon, då kan han genast ta sina nya skidor som är passliga istället för de gamla paret som skall bli Sagas. PERFFA alltså. När jag skulle natta barnen ikväll kikar jag in på skidskolans info för att kolla tiden och inser att det ju var IDAG som skidskolan började. SAT*N ändå.

Det är inte hela världen, jag gissar att det går riktigt bra att komma med nästa vecka också*, men alltså jag blir så less på mig själv. Har hela tiden trott att det kommer krocka med Adams simning och vi har pratat om att han skippar den nu så länge man kan vara i skidskolan. Det positiva är ju att han kan fortsätta simma.. *pratade med ledaren och det var ingen panik, vi är välkoma med nästa tisdag

Nåja vi laddar om här nu och ska försöka hinna iväg och testa skidorna ett varv innan nästa tisdag. Om nu int all snö smälter bort igen.. Suck, denna dag som inte varit annat än gnäll och gråt och feber och snor hos den yngsta slutade med att den äldsta var ledsen. Han hade såklart sett framemot skidskolan imorgon han. Lyckat Malin, verkligen lyckat.

IMG_1290

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.