Tillbaka till vardagen

Tänk ändå vilket jullov vi fick. Oj så vi alla behövde detta, att bara få vara hemma och vara tillsammans. Julen blev just sådär fin och lugn som jag ÄLSKAR och på nyårsafton kom min faster med mina kusiner hit till oss. Vi ställde till med taco-middag på kvällen, tillsammans med min mamma, Robbe, barnens fammo och faffa och sen då gästerna från Österbotten. Vi åt gott och hade trevligt tillsammans, smällde några raketer, lekte med sprakastickor och suckade lite lätt över dåligt väder.

img_0876

Vår vana trogen försökte vi få till det nya årtalet med spakastickor, i och med det dåliga vädret orkade vi inte försöka så länge, utan gav upp genast man med lite fantasi kunde se vad det står.

Undrer jullovet har vi varit några gånger till ishallen och övat skrinna. Det går bättre och bättre för varje gång. Nu gäller det bara att fortsätta öva, Saga kommer börja skinnskola nu vilket är bra. En ny hobby för familjen, men hennes bästis är där så det skall nog gå hur bra som helst.

img_1018

Annars rullar det mesta på här hemma. Vi forsätter väl där vi slutade innan jul? Häng med oss ett år till! NU KÖR VI!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.