” det stora förlossningsavsnittet ” avsnitt 7 av PODDEN Mammas Kaffepaus

Den första dagen på det nya året kommer ett rykande färskt poddavsnitt. Det stora förlossningsavsnittet är avsnittet om alla våra förlossningar. Två respektive tre förlossningar som både varit lika och olika. Vi har båda erfarenhet av både igångsättning och spontana förlossningar, hur upplever vi skillnaden?

Vi försöker att så ärligt och öppet som möjligt berätta om våra upplevelser. Mycket för att avdramatisera saker som kan kännas pinsamma. Tror alla förstföderskor är lite nervösa inför att t.ex. skita ner sig, ändå gör så gott som alla det. Det borde liksom inte vara så pinsamt då, eftersom det är mer regel än undantag.

Hoppas ni gillar avsnittet, gilla gärna och kommentera. Super skoj att få feedback och hejarop av er som lyssnar.

2 reaktioner till “” det stora förlossningsavsnittet ” avsnitt 7 av PODDEN Mammas Kaffepaus”

  1. Jätteintressant poddavsnitt! Jag blir ju lite orolig inför vad jag har framför mig på TYKS med vad som antagligen blir en igångsättning 🙈 Men det är väl bara att försöka ta det som det kommer! Uselt att pappan inte får vara med dock, det låter ju helt sjukt att starta familjelivet med att pappan blir tvungen att åka hem…

    1. Ja så får man göra, dom startar ju inte en förlossning i onödan. Det kommer nog gå så bra så, lycka till då det blir dags ❤️ och ja önska tidigt redan ett familjerum, vid första förlossningen har man större chans 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.