” höga berg och djupa dalar ” Avsnitt 6 av podden Mammas Kaffepaus

Mitt i julen kommer här ett nytt poddavsnitt, det sjätte avsnittet blir en summering av året som gott. 2018 går till historien som en år av höga berg och djupa dalar, att vara överlycklig över vår fina lilla bebis samtidigt som tankarna ibland är nattsvarta och demoner härjar i hjärnan. Vi blickar ändå framåt och tror och hoppas att 2019 kommer föra med sig lite mera energi ljusare tankar igen. Vi pratar om nyårslöften, om minnen från året, om förhoppningar inför kommande år. En salig blandning alltså. Lyssna själv när du hinner.

 

Vi pratar också lite om poddens framtid, hur vi känner och tänker gällande den. Är så glad att vi vågade kasta oss ut på detta äventyr tillsammans, vi reflekterar själva så mycket kring saker vi pratar om och det känns nästan som att vi får lite terapi under våra inspelningskvällar. Guld värt alltså och såklart fortsätter vi med detta i nästa år också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.