God fortsättning!

Hej! Här blev det tyst såhär dagarna före jul, tiden tog helt enkelt slut. Men nu så, nu är vi tillbaka igen och julens två första dagar är klara. Som jag älskar julen ändå, pirret och myset och allt annat som hör till. Vår jul var precis sådär julig som jag ville, vi fick vara hemma och fira på vårt sätt vilket för mig är det andra viktigaste.

Barnen fick en massa fina gåvor och det fick jag också. Men det är inte paketen jag tänker på mest utan känslan av att få lägga ännu en fin julafton bakom sig. Vidar firade sin första jul i år och han var nog lyckligt ovetande om vad som hände. Han sov då vi öppnade paketen och då han vaknade hade hjälpsamma äldre syskon öppnat alla paket. Försökte verkligen jobba med mig själv och inse att det blir en fin jul även om jag inte hunnit städa och plocka undan allt som jag hade tänkt. I år valde jag att acceptera läget och göra det bästa av situationen vilket också gjorde att barnen fick fira jul med en glad mamma. DET om något är jag tacksam över.

Maten smakade igen gott, minns med fasa fjolårets träiga julbord då inget riktig smakade. Graviditetsillamående och julmat var liksom inte någon höjdare, så jag är glad att maten igen smakade.

Ännu imorgon skall vi orka med en omgång julfirande och sedan tackar vi för denna jul. Tar sikte på nyår och det nya kommande året. Som jag längtar. Är verkligen redo att lämna 2018 bakom mig. Ett tungt år, en liten sammanfattning kring året kan man lyssna på i det senaste avsnittet av podden.

Hoppas ni också kan se tillbaka på julen med glädje. Att ha fina människor omkring sig att fira julen med är nog finare än alla julklappar. Även om nog dom också var riktigt fina. God fortsättning!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.