” drömmen om den perfekta dagen ” avsnitt 5 (del 1) av podden Mammas Kaffepaus

Ojojoj mitt i värsta julförberedelserna vill vi bjuda på en liten paus, vi bjuder nämligen in till ett specialavsnitt i 2 delar om bröllop. Både Karin och jag är ju gifta och vi hade båda relativt stora bröllop. Mycket lika, men också mycket olika. I första delen pratar vi om förberedelser, hur vi tänkte inför den stora dagen. Festlokaler, gäster, maten, musiken, fotografen och så vidare. Vi pratar också om budklänningen, var det värt att sätta ner massor av pengar på en klänning som bara dammar i skåpet?

Kommentera gärna om ni gillade detta, själva tyckte vi nämligen att det var väldigt roligt att banda in det. Härligt att få tänka tillbaka och minnas allt det fina.

När ni lyssnat klart på avsnitten kanske ni är lite nyfikna på hur det såg ut på bröllopsfesten här på vår gård. Alla ljuvliga bilder hittar du under kategorin ”bröllop” och här kommer några smakprov. Alla bilder fotade av Anna Riska

799A5717

_MG_5530

799A5578

_MG_5401

_MG_5300

En kommentar till “” drömmen om den perfekta dagen ” avsnitt 5 (del 1) av podden Mammas Kaffepaus”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.