” bröllopsvals i nöd och lust ” avsnitt 5 (del 2) av podden Mammas Kaffepaus

I del två pratar vi om själva festdagen, hur kändes det att gå in i kyrkan? Vi berättar om små missöden och jag berättar om vår lite halvkomiska misslyckade bröllopsnatt. Karin berättar hur det var att vakna upp på bröllopsmorgonen och inse att hon fått mens, en vecka i förtid dessutom.. Vi berättar också om varför vi båda var nervösa inför bröllopsvalsen och hur vi löste det. Ja allt detta och mycket till i del två. Del ett hittar du HÄR

Gillar du podden får du väldigt gärna berätta om den för vänner och bekanta. Vi blir superglada då någon lyssnare delar ett avsnitt eller berättar om oss på tex. instagram. Använd #mammaskaffepaus så att vi ser det ni delar.

Blev du nyfiken på mitt bröllop finns det mer bilder under kategorin ”bröllop” här på bloggen. Några bilder kommer här

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.