Starta året med Lofsan!

Inlägget är i samarbete med Skärgårdens Kombi. Längre ner i inlägget kommer en tävling där DU har chansen att vinna ett presentkort till både föreläsningen och träningspasset med Lofsan!

Vem har inte tänkt eller sagt högt att ”efter nyår” skall jag börja mitt nya liv. Ett hälsosamt liv, där man känner sig stark, frisk och glad. Jag markerar febrilt, det är inte många nyår som jag konstaterat att jag skall fortsätta i samma mönster. Alltid har det funnits utrymme för förbättring. I år mer än på länge. Förhoppningarna och peppen är skyhög där på nyårsafton då man SKÅLAR in det nya året. Men så går några dagar och peppen sjunker i takt med att man inser att planen inte var helt realistisk. Det som kändes så enkelt där vid tolvslaget visade sig vara en stor utmaning. Men HUR gör man då? Under föreläsningen med Lofsan får du hjälp och råd kring hur du skall tänka när det kommer till livsstilsförändringar som håller längre än några dagar. Förstå hur perfekt datumet är! Du har just kommit igång med nya vanor (eller fortsatt om du redan varit igång såklart) och BAM inspirationsboost ala Lofsan 12 dagar senare.Skärmavbild 2018-12-14 kl. 13.03.09bilden är lånad från skärgårdens kombis hemsida

Till föreläsningen är det begränsat antal platser! Från skärgårdens kombi meddelar dom att det ännu finns några kvar, så skynda skynda och säkra din plats redan idag! Här kommer du till bokningen. Ta chansen att boka in en hel eftermiddag tillsammans med Lofsan, kanske tillsammans med din träningskompis? Starta det nya året med inspiration och kunskap. Jag kommer vara där, så jag hoppas vi ses!

Lofsan är min absoluta favoritförebild inom träning och hälsa. Jag lyssnar slaviskt på hennes podd träningspodden, som hon driver tillsammans med Jessica Almenäs. Jag har träffat henne live ett flertal gånger också och blir LIKA inspirerad varje gång. Ser verkligen framemot att få träffa henne igen, den 12.1.2019 här i PARGAS. Hoppas att ni andra också förstår vilken chans detta är? Vill man inspireras redan tidigare rekommenderar jag att man lyssnar på träningspodden och följer Lofsan på instagram.

IMG_0479

Nu till det riktigt roliga! Jag har i samarbete med Skärgårdens Kombi fått möjligheten att ge ett presentkort till eventet ” en eftermiddag med Lofsan ” till en av mina läsare. I presentkortet ingår både föreläsningen och träningspasset. Känns verkligen så himla roligt att jag skall få ge denna fina gåva till någon. Har du redan köpt en biljett till dig själv så är detta ju ett ypperligt tillfälle att tävla om en julklapp till en kär vän, syster, mamma, svärmor eller träningskompis. Fint eller hur?

IMG_0428

Det är lätt att vara med och tävla. Du behöver bara kommentera här i bloggen och berätta varför just du vill vinna detta presentkort. Kom ihåg att lämna en giltig mailadress så att jag kan kontakta vinnaren.

Tävlingen avslutas onsdagen den 19.12 kl 23.59. 

Lycka till!

IMG_0481

IMG_0413

pst.. för en extra chans att vinna kan du vara med i tävlingen jag har på instagram också. HÄR kommer du till den tävlingen.

8 reaktioner till “Starta året med Lofsan!”

  1. Skulle behöva få information om en livstilsförändring som skulle hjälpa mig att få mera energi att rulla vardagen med 4 små under skolåldern, samt inspiration att komma i gång med träning efter igen förlossningen 🙂

  2. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Började bra med PT hjälp och kom bra igång med tränande/viktminskande. Dock kom vardagen med arbete emellan som heeelt drog ner mitt psyke och nu gjort att jag måste börja om från början, ännu en gång. Viljan finns men orken att börja…! ❤

  3. Oj, detta skulle jag absolut behöva vinna! Skulle hjälpa mig att få mera energi med 3 små hemma! 🤶

  4. Oj, det här skulle vara ngt jag behöver för att få mig motiverad igen o få konditionen o välmåendet tillbaka

  5. Du har moriverat mej till mitt livs största förändring så jag skulle jättegärna få uppleva den person som motiverat dej <3

  6. Jag har redan anmält mig men vill ändå vara med och täva! Lofsan är en stor inspirationskälla för mig och nu som gravid känns det extra viktigt att träna säkert, och inte minst förbereda sig för ett träningsfyllt liv i kombination med familjeliv. Jag har på känn att det kan bli en utmaning, och därför skulle det vara så roligt att vinna och få höra Lofsans kloka tips på vägen till ett nytt men förhoppningsvis lika aktivt skede i livet ❤

  7. Skulle gärna få lite inspiration och kick i baken för att komma igång med en hälsosammare vardag. Då man är mycket ensam med alla 4 barn finns det alltid en orsak att inte ta sig själv i beaktande först, eller andra, eller tredje…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.