” nu är det jul igen ” avsnitt 3 av podden Mammas Kaffepaus

Tisdag igen vilket betyder ett nytt avsnitt av vår podd Mammas Kaffepaus. Har du redan lyssnat på något av de tidigare avsnitten? Om inte har du hela 3 avsnitt framför dig nu. Känns verkligen roligt att vara igång, att liksom podda på riktigt. Skoj att många också gillar podden och ivrigt väntar på nya avsnitt varje tisdag. Du som lyssnar får väldigt gärna lägga upp en instastory eller bild och tagga oss i den så vi får se. #mammaskaffepaus är vår hashtag

Det tredje avsnittet har temat julen. En högtid som är både viktig och lite helig för både mig och Karin. Vi pratar om traditioner, att hitta sin egna jul, julgubbar, julklappar och hur vi nu som mammor tänker kring julen. Kanske du som lyssnar känner igen dig? Eller så tänker du på ett helt annat sätt. Julen kan vara laddad, vilket lätt kan göra att man blir besviken och ledsen istället för glad. Alla sätt att fira jul är lika rätt, så länge man själv trivs med det. Vi hoppas att vi kan bidra med lite julstämning såhär i väntan på julen. Det var storm här i fredags då vi spelade in, vilket också hörs ibland i podden. Att få till ett tillfälle att spela in podden är inte alltid det lättaste med totalt 5 barn och två män som jobbar varierande tider, men vi lyckades som tur. Stormen kunde vi tyvärr inte påverka och plåttaket hann vi inte heller byta ut. Så vi hoppas stormen inte stör alldeles för mycket, lite extra mysigt att få sitta inne med tända ljus.

Ni som lyssnar på oss via podcaster får väldigt gärna prenumerera och ge oss betyg där också ( super enkelt, tryck bara på 5 stjärnor så är du klar *skämtar inte* ) Lyssnar man via SoundCloud blir vi glada om man börjar följa oss och gillar avsnittet. Tryck på hjärtat <3

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.