Vardagen rullar på ändå

Idag har vi minsann kört på i 190 känns det som. Och redan från morgonen har jag tacksamt tagit emot hjälp. Anton är nämligen på jobb ute i skärgården och jag skall ensam rulla projekt vardag. Jag som alltså just och just får ihop med med TVÅ vuxna här hemma. Måste medge att det känns tungt att vara helt själv, jag gillar inte att vara ensam. Nåja jag skall egentligen inte klaga, för när Anton är borta finns skyddsnätet där och täcker upp. Imorse hämtade mamma Saga och förde henne till dagis, när taxin hämtade Adam och förde honom till förskolan. Vidar sov faktiskt 1h idag vilket gav mig möjlighet att sitta ner, dricka en kopp varmt kaffe och lyssna på några poddar.

Adam kom hem från förskolan och sedan hämtade vi Saga. Vi åkte till Malms skola och kollade på Buu klubben, fixade julkalendrar och hade riktigt skojigt. Efter det traskade vi till mamma, lämnade barnen där för att hämta sim och danskassarna (som jag glömt hemma såklart..) Tillbaka till mamma och hämta Saga och Vidar, åkte till dansen med Saga under tiden som mamma förde Adam till hans fammo (som simmar med Adam de veckor som Anton inte kan) Efter Sagas dans åkte vi igen till mamma, lämnade dit Saga och Vidar och for och hämta upp Adam som simmat klart. Kvällsmål med mamma och sedan var klockan så mycket att det blev dags att åka hem.

Men förstår ni LYXEN i att ha människor som verkligen ställer upp för att vår vardag skall löpa. Jag är totalt slut även om vi får hjälp, HUR F*N gör andra detta? Jag är inte rädd för att fråga om hjälp när det kommer till praktiska lösningar kring barnen och vardagen. Mycket handlar nog om att jag så gärna vill göra allting möjligt. Barnen skall inte behöva missa sina hobbyn bara för att Anton inte är hemma och därför försöker jag fixa och trixa så allt blir så smidigt som möjligt. Tack vare människorna omkring oss går det, och imorgon kommer Anton hem igen. HURRA!

IMG_4382

Det var 3 glada barn som somnade skönt ikväll och det är kvällar som ikväll jag VILL minnas. Myset, sagorna, kramarna och små andetag som vittnar om att barnen sover. Älskade små sötnosar, dom ligger här i sängen alla 3. Så mysiga, och mitt bland dem får jag också sova inatt.

Det är väl egentligen NU jag borde städa, plocka undan från dagen, packa julklappar eller göra någon annan nytta. Men jag orkar inte. Ikväll sitter jag här i sängen med datorn i famnen och bara njuter en stund innan jag också somnar. Imorgon skall jag städa, plocka och förbereda för lillajul.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.