”mammarollen i nöd och lust” avsnitt 2 av vår PODD MammasKaffepaus

MammasKaffepaus avsnitt 2

Du hittar podden på soundcloud, spotify och på din poddcastapp

Ni har väl inte missat att avsnitt 2 nu finns ute? Dessutom hittar man Mammas Kaffepaus på podcaster nu också, känns väldigt roligt! Känns liksom som att podden blir mer på riktigt då. I avsnitt 2 pratar vi om mammarollen eller föräldrarollen, vi börjar spinna kring hur vi själva definierar oss som mammor och funderar sedan vidare kring andra delar av mammarollen. Vi hoppas att ni som lyssnar känner att ni lär känna oss lite mera genom detta avsnitt. Även om mammarollen inte är den enda rollen man har, så har den en stor del av ens identitet. I alla fall nu då barnen är små.

Vi pratar förebilder, supermammor, tankar kring framtiden och så vidare. Det finns oändligt med saker att prata om kring detta ämne, om ni vill att vi lyfter något specifikt ämne är det bara att kommentera! Berätta också om ni känner igen er i våra tankar, alltid spännande att höra hur andra känner och tänker kring detta.

Vi blir såklart väldigt glada om ni vill ge feedback på avsnittet, vi vill ju göra podden så bra som möjligt. Tveka inte att ta kontakt och fråga om ni undrar över något. Ni hittar oss på poddens instagram @mammaskaffepaus // på vår facebooksida mammaskaffepaus och så kan ni såklart maila oss på mammaskaffepaus@gmail.com.

Du hittar lätt alla blogginlägg om podden under kategorin podd

Följ podden på sociala medier:
Instagram @mammaskaffepaus
Facebook : MammasKaffepaus

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.