Varma händer i vinter

Inlägget är ett samarbete med polkuped.fi och längre ner i inlägget har DU som läsare möjlighet att vinna ett par VILPERI vinterhandskar! Du hittar också en kod som ger dig fri frakt vid köp av 2 eller flera par vinterhandskar.

IMG_4261

För ett tag sedan fick vi hem ett paket från vår favoritbutik, barnen älskar paket från polkuped eftersom dom vet att där så gott som ALLTID finns något roligt till dem. Denna gång innehöll paketet vinterhandskar till alla 3. Dessutom fick alla 3 en uppsättning reflexband, vilket verkligen behövs denna mörka tid. Tusen TACK!

Vi skall alltså få testa vinterhandskar från VILPERI, skall bli spännande att se om dom lever upp till våra höga förväntningar. Roligt med färgglada handskar, piggar upp vilken mörk vinterdag som helst. På tal om mörk så har handskarna reflex också, något barn (och vuxna) aldrig kan ha för mycket av. En fin och viktig detalj.

Vid första anblicken känns dom både varma och sköna. Det som jag tycker är lite extra coolt med dessa vinterhandskar är att dom är inhemska, dom tillverkas av en liten företagare i Uleåborg. Hur coolt är inte det? I tillverkningen av handskarna används högklassiga material, i fodret t.ex. används det inhemsk ull. Fordret består av 50% ull och 50% polyester. Dom känns verkligen supersköna!

IMG_4281

Ytmaterialet är vindtät och vatten- och smutsavvisande. Smuts från handskarna går bra att putsa eller skölja bort. För att handskarna skall bibehålla sin funktion så bra som möjligt bör man undvika att torka dem i torktumlare eller torkskåp. Handskarna är tänkta till kallt vinterväder och håller inte torrt i slaskväder. På hemsidan står det dock som tips att man bra kan använda dem som höst/vår handskar sen när handskarna blivit utslitna och inte längre är lika varma. (Söker man efter handskar som tål slask kan jag absolut rekommendera isbjörn of Swedens vinterhandskar, SUPERBRA dom också!)

Vilperi handskarna finns från storlek XXS (6månader – 1 år) till storlek XXL ( 8-11år) du hittar en praktisk storleksguide på polkupeds hemsida t.ex. HÄR Det finns fyra olika färger, svart, gul, rosa och turkos. Adam och Saga valde sina färger själva och tillsammans var dom överens om att dom turkosa passade bäst till Vidar. Jag var lite smart när jag valde storlek till Vidde också, valde nämligen färdigt handskar för nästa vinter. I år behöver han bara hålla händerna varma och då kan handskarna bra vara lite stora. Lättare att få på dem i år och så är dom passliga nästa vinter sen då han kommer vara lite mer aktiv i utelekarna.

IMG_4350

Vidar tycker att det är spännande med nya handskar, ni ser ju själva hur NÖJD han är!

IMG_4332

Ännu har vi bara torrtestat handskarna, ni vet barnen har lekt med dem inomhus, men jag lovar att uppdatera er sen när vintern och minusgraderna hittar till Pargas. Vi har haft några lite kallare dagar nu så snart skall vi inviga både vinterhandskar och vinterhalare. Handskarna sitter bra på barnens händer, dom är lätta att sätta på och tack vare det rejäla gummibandet tänker jag mig att dom kommer hållas på plats också i lite vildare snölekar. Handskar som inte hålls på händerna är ju frustrerande för vilket barn som helst. Men dessa känns i alla fall som sagt som handskar som hålls på.

Många föräldrar letar ofta med ljus och lykta efter vinterhandskar som håller små barnfingrar varma under vintern. Har fått frågan om jag hittat handskar som är tillräckligt varma. Jag tror att dessa handskar uppfyller just det kravet. Har läst runt bland kommentarerna för dessa handskar och många har berömt dem just för att barnets händer verkligen hålls varma utan att bli svettiga. Varma fingrar gör ju utelekarna och utestunderna roligare och mysigare. Återkommer som sagt med våra åsikter efter att vi testat handskarna på riktigt.

Nu till det riktigt roliga! I samarbete med polkuped.fi lottar jag nu ut ett par VILPERI handskar till en lycklig vinnare.

vinterhandskar 2000 x 1200

För att vara med i tävlingen skall du:

Tävlingen avslutas på fredag 30.11 kl 23.59. Kom ihåg att lämna rätt mailadress så att jag kan kontakta vinnaren. Lycka till!

pst. vill du öka din vinstchans finns en tävling på instagram också @malin.helenius

Inte nog med detta, jag kan dessutom dela med mig av en rabattkod till er, som ger er gratis frakt när man beställer 2 eller flera par handskar.

Koden är : Malin och den är i kraft till och med den 9.12.

kodMalin 2000 x 1200

Passa på att beställa tillsammans med en annan mamma om du inte själv har behov av flera par. Fast jag själv har nog gärna dubbla par till barnen. Ni vet, ett par hemma och ett par på dagis.

Nu väntar vi bara på snön!

18 reaktioner till “Varma händer i vinter”

  1. Användare för handskarna finns det att välja på här minsann 😊. Den äventyrliga snart 3-åringen skulle få detta par.

  2. Vårt lilla busfrö med full fräs Jim skulle behöva ett par handskar som hålls skapligt på 😉

  3. Wilma 1 år har alltid kalla händer och skulle vara skoj ifall dessa skulle hålla även hennes händer varma i vinter ❤️❄️

  4. Vår Lucas sku behöva handskar, finns på hans julklappslista bl.a.
    Och kusinerna Rasmus och Robin behöver också handskar.

  5. Här finns tre pojkar att välja mellan. Men kanske det denna gång skulle vara mellanbarnet Albert som skulle få helt nya handskar.

  6. Tror det skulle vara vårt yngre barn, dottern 4år, som skulle få ett par nya handskar för en gångs skull (eftersom hon vanligtvis alltid får ärva sin brors)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.