Ä.N.T.L.I.G.E.N helg!

Hur skönt är det inte att det är fredag? Galet skönt om ni frågar mig. Denna vecka har liksom varit EVIGHETSLÅNG, snor och gnäll inom hemmets 4 väggar. Trodde ren att det vände på onsdagen, men nej barnen blev sen hemma resten av veckan också. Igår på kvällen kom Anton hem igen, vilket i sig lättar lite på kraven och gav mig möjlighet att pysa iväg till gymmet. Det var välbehövligt och skönt men jag känner mig ändå totalt slut efter veckan. TOTALT som en trasa, men det hjälps inte trött eller inte så ska vi iväg på veckosluts resa till STOCKHOLM. Imorgon är det nämligen ÄNTLIGEN dags för Mia Skäringers NO MORE FUCKS TO GIVE. Som jag längtat. Vi åker hela gänget + min mamma till Stockholm. Så vi ska hittar på något skoj imorgon på dagen, jul på skanssen kanske eller något annat (tips?).

Ikväll blir det alltså kvällsbåt och jag funderar nu lite på om ni vill se en WLOGG från vår Stockholms resa? Ska göra en omröstning på instagram också tror jag. WOW innehållet i detta inlägg är verkligen på topp. Nej alltså min stackars lilla hjärna är ganska grötig just nu.

I eftermiddag ska det alltså packas och fixas, något som jag verkligen HATAR. Att packa och packa upp måste vara det absolut tråkigaste som finns? Så mycket man skall komma ihåg, inte bara sina egna saker utan hela familjens. Som tur har jag mamma med denna gång, hon har redan påmint mig om biljetterna till Mias show. Hon vet väl precis hur disträ hennes dotter kan va.

Nej vet ni vad, känner att detta inlägg inte blir bättre än såhär. Meddela alltså om ni vill ha en wlogg.

IMG_4342

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.