Orsaker till glädje denna tisdag

Först vill jag bara säga tack, så otroligt roligt att så många lyssnat på podden och hört av sig med positiv feedback. Varje meddelande har verkligen gjort att jag blivit helt varm i hjärtat. Har du inte ännu lyssnat på podden hittar du den på soundcloud eller i det HÄR inlägget. Jag ser verkligen framemot detta projekt och det känns så häftigt att vi ÄNTLIGEN är igång. Har du lyssnat får du väldigt gärna berätta för oss, hjälpa oss att sprida vår podd och såklart fortsätta lyssna! Varje tisdag kommer ett nytt avsnitt. All positiv respons kring podden har minsann varit en stor orsak till glädje idag.

Familjen snor har alltså varit hemma hela dagen idag, dock är alla på bättringsvägen och de två äldre är påväg tillbaka till dagis/förskola imorgon. Får man säga att det är lite skönt? Sen hoppas jag då ännu att lilleman skall behaga sova lite längre än 30min i gången imorgon. Är i alla fall glad över att dom börjar bli friska igen! = orsak till glädje!

Vi var till butiken idag också, hela högen. Det är något som jag undviker i mån av möjlighet, att handla ensam med alla 3, för det brukar resultera i KAOS. Det höll på att gå på tok men där igen var en orsak till glädje, då en bekant som jobbar i butiken lullade vagnen med Vidar så att jag och de två andra kunde plocka ihop vår lunchsallad. TUSEN TACK! Tack vare det somnade sedan Vidar och vi kunde handla vidare. Just idag skulle barnen vara värda en guldstjärna, vi samarbetade som värsta drömteamet och ingen bråkade. Det händer så sällan, alltså att allt klaffar och alla bara hjälper till. När vi satte oss i bilen igen var jag så nöjd och stolt över barnen att jag berömde deras beteende tills dom blev trötta på mig. Dom bara, jaja mamma vi förstod! 

Saga fick en videohälsning av Vidars gudmor idag också och GLÄDJEN i hennes ögon när hon för femtioelfte gången såg på filmen gjorde mig varm i hjärtat. Lyckan för henne gjorde att jag orkade höra samma hälsning typ 100 gånger, skojar inte ens. Tänk vilka små gester som blir så viktiga för barn.

Hela storyn om videohälsningen började redan igår då Adam ville skicka en hälsning till just Diana, innan jag åkte iväg till gymmet. Han var så söt hela Adam, han ville hälsa henne att hon är fin. Efter zumban skickade hon då ett svar till honom, en ny video. Lyckan för honom var stor då jag imorse visade filmen, stolt visade han filmen till Saga. Något som var ÄNNU större än lyckan hos honom var avundsjukan hos syrran. Saga skulle då också skicka en hälsning, sagt och gjort, och sedan var det en oändligt lång väntan tills hon fick sitt svar. Saga köpte inte helt att vissa också är på jobb. Men SEN kom svaret och lyckan var total.

IMG_4255

Att få natta 3 barn i samma säng och bara ligga där och känna att vi kom oss igenom denna dag också. Det gör det ganska enkelt att se det positiva från dagen. När sen alla 3 somnat för natten smög jag upp tillbaka och öppnade den där lilla chokladplattan som jag gått och fantiserat om hela dagen. Lite choklad och julmust kröner denna tisdag. Så skönt att somna med en skön känsla.i kroppen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.