Att få sakna

Har just nattat om ett av barnen som vaknade och saknade sin pappa så mycket att vi behövde ringa honom. Gulle ändå <3

Jag blir nästan rörd när jag ser hur dom saknar Anton när han är borta. För mig är det ett kvitto på att han är viktig för dem. Alltså klart jag ser det i vardagen också! Men att man saknar pappa så mycket att man vaknar sent på kvällen, det är bara så fint! Känner mig inte sämre som mamma bara för att barnen saknar sin pappa. Här finns utrymme för alla känslor.1

Vi satt och pratade om att sakna och att man absolut får vara ledsen när man saknar någon. Ett fint samtal blev det och nu sover alla Kids igen. Borde absolut göra det samma. The flunssa is back! Gonatt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.